Kontakta Malmö Bartender Academy

Kontakta Malmö Bartender Academy för Professionella Bartenderkurser och Utbildningar

Drömmer du om en karriär som bartender eller vill du förbättra dina befintliga färdigheter inom dryckesberedning? Då har du kommit rätt! Malmö Bartender Academy är din partner för professionella bartenderkurser och utbildningar. Läs vidare för att upptäcka vad som gör oss till det bästa valet för din bartenderväg.

Vår Bartender Academy: Ditt Första Steg Mot Framgång

Malmö Bartender Academy är stolta över att erbjuda högkvalitativa bartenderkurser och utbildningar för blivande bartenders och de som vill finslipa sina färdigheter. Här är några skäl att välja oss:

  • Erfarna Instruktörer: Våra kurser leds av erfarna bartenders med gedigen kunskap om branschen. Du kommer att lära dig från de bästa.
  • Praktisk Erfarenhet: Vi fokuserar på praktisk inlärning. Våra elever får möjlighet att träna på riktiga arbetsplatser och i autentiska barinställningar.
  • Skräddarsydda Kurser: Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren bartender, har vi kurser som passar dina behov. Vi erbjuder allt från grundläggande till avancerade kurser.
  • Jobbplacering: Efter avslutad kurs hjälper vi dig med att hitta jobb inom branschen. Vi har ett brett nätverk av samarbetspartner och arbetsgivare.

Vårt Kursutbud: För Alla Nivåer

Oavsett om du är intresserad av att lära dig grunderna eller vill specialisera dig inom en specifik gren av bartending, har Malmö Bartender Academy något för dig:

  1. Grundläggande Bartenderkurs: En perfekt startpunkt för nybörjare som vill förvärva de grundläggande färdigheterna inom bartending.
  2. Mästerklasser: För den som vill fördjupa sig i avancerade tekniker och avancerade cocktailkreationer.
  3. Mixologiutbildningar: Lär dig att skapa innovativa cocktails och mocktails som imponerar på gästerna.

Kontakta Oss Idag: Din Framtida Bartenderväg Börjar Här

Vill du ta det första steget mot en spännande och givande karriär som bartender? Kontakta Malmö Bartender Academy idag! Vi är här för att besvara dina frågor, ge dig mer information om våra kurser och hjälpa dig på vägen mot framgång.

Oavsett om du drömmer om att skapa de mest utsökta cocktails, arbeta i en livlig nattklubb eller driva din egen bar, så är vår bartenderutbildning den perfekta startpunkten. Börja din resa mot en spännande och givande karriär med Malmö Bartender Academy.

Kontakta oss
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn